lördag 5 oktober 2013

Godmorgon!

Godmorgon! Barnen somnade redan vid 18:40 igår, nice tyckte jag då jag mådde jättedåligt. Även jag gick och la mig tidigt runt 21-22:00 och tur var väl det då ungarna började krångla runt 04:00 men de somna om för att nu vakna runt 07:00. Jag försökte få de att somna om men utan att lyckas och Andre bara gnällde så vi gick upp istället och nu ligger jag i soffan och barnen använder mig som klätterställning. 

Vi ska strax äta frukost och efter det ska vi klä på oss och hämta ett paket, jag har nämligen beställt lite saker till ett par vänner som ska ha barn idagarna. Tanken är att jag ska testa göra en blöjtårta och ge bort från oss. Ja bild kommer komma när den är klar. :) önska mig lycka till, har aldrig gjort en blöjtårta tidigare. ;)

5 kommentarer:

 1. Det måste jag se sen :)

  SvaraRadera
 2. Blöjtårta...?! :) Den måste du fota och visa här, det lät intressant, haha. Personligen vet jag inte om jag kanske skulle tappa aptiten lite av att käka en blöjtårta, jag är otroligt lätt att få illamående när jag äter, påminner det om något "äckligt" så är det kört, haha. Och jag ska föreställa förälder!

  SvaraRadera
 3. Vad spännande! Jag har också gjort en en gång och det var skoj! Var inte så svårt men pillrigt och tog lite tid:) Lycka till:)

  SvaraRadera
 4. Jessica det är ingen ätbar tårta som tur är. ;)

  Bilder kommer sen när jag gjort klart den, lite mer saker ska inhandlas. :)

  SvaraRadera
 5. Veronika har du bilder på bloggen? måste kolla det. :)

  SvaraRadera