måndag 14 oktober 2013

Jag är en jävla gnällkärring!

Usch idag har varit en slö dag, känns som jag inte gjort nåt vettigt och i stort sett har jag inte det bara det gamla vanliga som lekt/tagit hand om barnen, gjort mat, ja jag har dammsugit med på nederplan och trappen upp. Men sen då? Inget vettigt, sov ett par timmar med barnen det behövdes då jag senaste 1-2 veckor blivit så sjukt trött igen. Fan jag som var pigg, hade glöden uppe.. POFF BORTA! 

Jag har tappat lite av lusten till att fixa men jag vet varför, det är så jävla trist att städa för att ett par timmar se att det är rörigt igen, nån har klampat in med skor från källaren, någon skiter i att torka upp efter sig när det spillts, någon tar fram sockerburken till sitt kaffe men skiter i att ställa tillbaka den där den ska stå, någon kan inte ställa tillbaka tex kryddburkar exakt där de ska stå, någon tar fram flaska med vatten dricker lite och ställer den sen på diskbänken, någon någon någon och jag är trött på att säga åt de som förstår att saker ska stå där och där. Trött på att säga till när tex soporna måste ut, trött på att påpeka när någon inte ställer in saker efter sig mm. Detta är nåt som pågår hela tiden, varje dag att jag får säga till och ändå fattar de inte?

Ja jag behöver inte säga till, jag kan göra skiten själv men VARFÖR ska jag plocka efter människor som är så pass gamla att de kan plocka efter sig själva? Jag snackar om både gubbe och barn nu. Detta stör mig enormt, har sagt att jag med ska göra likadant men det funkar inte, efter några minuter jag sagt de orden så är jag och plockar och städar. Jag mår skit av det stökiga speciellt nu när jag hittat ett ställe där jag trivs att bo på. :/

Ja jag är en jävla gnällkärring! Fyfan!

1 kommentar: