onsdag 6 november 2013

Efter regn kommer regnbågen..

Det regnade idag (igår om man kollar klockan) och fram kom en väldigt färgglad regnbåge, hahaha jag blev helt till mig och var tvungen att ropa på Liam som även han blev helt till sig. Regnbågens färger var så starka och bågen var så nära (står ute på vår trapp), nästan så man skulle kunna gå bort och ta i regnbågen. Jag blev faktist till mig sådant att jag sprang in och hämtade systemkameran och fotade lite, mobilens bilder suger ju tyvärr. Tänk att en sån liten sak som en regnbåge kan göra en så glad och till sig. ;)2 kommentarer:

  1. Regnbågar ÄR fina, och här hos oss är det dessutom ganska vanligt, kanske för att vi har mycket dagar med regn och sol samtidigt. Det är inte många dagar sedan jag svor över att jag stod och tömde skottkärran på dynghögen och tittade ut över hagen framför mig (typ tio m bort) och det såg ut som att en av mina favorithästar stod mitt i regnbågens slut. Så jääääkla fint och så typiskt att jag inte hade kamera med mig då :S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gud den bilden skulle va fin! Ofta är det ju så att fina bilder kan tas men man har ingen kamera med sig. Mobilfunktionen "kamera" vet jag inte ens om den är värd att kalla kamera. ;)

      Radera