onsdag 27 november 2013

Liams rum

Jag hade ju tänk att visa före och efterbildar på det vi fixar i huset men nu hittar jag inte förebilderna på Liams rum tyvärr. :/ Men jag ska försöka berätta hur det såg ut innan.

Liams rum är en föredetta garderob, kattvind tror jag det kallas? Innan vi började fixa så var det brunt/omålat därinne och det stod en ful brun skänk och någon hemmagjord ihopspikad hylla, det satt även en del krokar lite varstans och så satt det även ett långt järnrör längst ena väggen där man tidigare hängt kläder på, några kartonger med tapeter stod därinne med. Allt sånt slet vi ut, vi tömde allt och målade allt vitt. Rummet är ca 5 meter långt och 130-150 brett, minns inte riktigt.

In med en 90 säng, en bänk med lådor, en tavelist, lite krockar, en leksakstunna, en stol, en matta, en sacosäck och TJOFF! så är nästan allt klart. ;) det ska upp vimplar, tavlor och lite annat krimskrams sen är det i stort sett klart. :) Där stolen står ska det eventuellt upp ett bord, ett som man kan fälla ner mot väggen.1 kommentar: