måndag 4 november 2013

Nyätna, plankan igen och lite om mig..

Vi är precis nyätna här, spaghetti och makaroner blev det idag. Funkar helt klart men jag föredrar annan mat som potatisgratäng, kött med sallad till eller grillat är ju aldrig fel. Förövrigt såg jag att MAXI hade billig fläskfilé, det är gott så ska köpa på mig lite sånt, 59:-/kg på MAXI som sagt.

Hohoji jag gjorde ju "plankan" förut som jag nämde i tidigare inlägg, jag höll på att DÖ redan efter 5 sekunder hahahahaha galet! Men jag lyckades dock tror jag att detta med plankan kommer bli 20 sekunder i en vecka och den öka ut och köra nästa i en vecka osv, kommer ta längre tid men annars lär det inte gå för mig och att göra nåt är ju bättre än i get eller ut?

Nu ska jag slänga mig på soffan en stund, vila lite då jag fortfarande är lite sjuk och eländig. Kanske skriva iordning ett inlägg om mig och min familj så ni har lite mer koll på mig och familjen, ja för er som är nyfikna.

1 kommentar:

  1. Ingen planka när du är sjuk, det kan vara farligt. Kan i värsta fall leda till hjärtmuskelinflammation. Vänta med det där tills du är bättre. Har haft hjärtmuskelinflammation för att jag ridit när jag inte varit bra, det är SÅ INTE VÄRT DET!

    SvaraRadera