fredag 8 november 2013

Växer så det knakar..

Det växer så det knakar här, alla blommor och växter jag har som står i köket växer så det knakar. Växten på bilden har jag haft i cirka 2 år och när vi flyttade ut dit vi bor nu i augusti så har skotten på varje sida av växten kommit, växte inte alls innan kändes det som. Det är även dags att plantera om vissa växter här hemma, men inte idag för idag ska det bakas då vi får finbesök imorgon. :)
2 kommentarer:

 1. Jösses alltså.. jag beundrar det faktum att du inte ens när du spytt hela natten och morgonen vänder dig till Icas köpefika, haha. Jag måste masa mig iväg och köpa tårtbotten och bananer för det har beställts tårta till imorgon när även vi får finbesök, aldrig i livet att jag orkar baka en tårtbotten själv haha.
  Usch, blir trött bara jag tänker på det. Blir faktiskt utsjasad bara av att tänka på att jag måste klä på Tim och gå ut med honom, vill bara vara inne och lata mig ju... zzzz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev aldrig vad jag gjort på toa. ;) men "vilket" det än var så tar det på krafterna. Jag gillar inte "köpefika" själv så inte ofta jag bjuder på det men ibland så händer det men inte ofta. Jag köper faktigst tårtbottnar med för de tycker jag faktigst är goda, egna brukar ofta bli tunga och kompakta tycker jag (kanske jag som gör galet?).

   Jag kan med tycka det är jobbigt att klä på ungarna eller bara byta en blöja men beror helt på hur jag mår och hur ryggen mår.

   Radera