måndag 20 januari 2014

Alice och Andrés rum är på G!

Torkat väggar, spacklat, skruvat ner allt som ska skruvas ner, tejpat kontakter och börjat täcka golvet! Och igår började vi måla väggarna i Alice och Andres blivande rum. =) Shit vad hemsk väggen såg ut när vi började kolla närmre på den, massa olika nyanser och ojämt målat, bara att hoppas på att det inte har någon betydelse nu när vi målar om.

Någon som har tips på hur man gör detta bäst? Eller hur man målar för att få hörnen fina, blir ju fult av rollen och vetisjutton om det blir fint att måla med pensel?

På första bilden ser ni in lite i en garderob men där ska det bli ett litet kuddrum, det är större än vad det ser ut. :) det ska in en madrass på golvet och massa kuddar. Väggarna och tak ska målas vita och i taket ska det hänga tyger fluffigt, funderar på att hänga upp en ljusslinga med på nåt fint sätt.. Jag funderar även på om jag ska sätta upp en tallrikshylla därinne och ställa i lite böcker.

På andra bilden ser nu vart barnens blivande kökshörna ska byggas. :) på tredje bilden vet jag inte än hur det ska se ut, funderar dock på att sätta upp Elsa Beskows tavlorna där och sen ha den röda lilla byrån stå där mot väggen. På fjärde bilden mot väggen ska en växasäng stå och sen upp med en himmelsäng tror jag. Någon som har inredningstips eller ideér på detta rum? Även om jag har allt klasrt inne i huvudet så kan man ju alltid ta emot tips och kanske göra det ännu finare. =)


Såhär ser rummet ut just nu!


2 kommentarer:

  1. Vad härligt med ett eget litet kuddrum/krypin! Tänk på att fluffiga, hängande tyger gärna blir väldigt dammiga efter ett tag.... :-)

    SvaraRadera