tisdag 25 februari 2014

Dålig mamma..?

Kikade in på Dessie blogg, alltid intressant att läsa andra bloggar där bloggaren är förälder. :) Kom in till ett tråkigt inlägg där tydligen folk påpekat saker om att hon skulle vara en dålig mamma m.m. för att hon åkte iväg själv utan barnet som var med sin pappa i en och en halv timma då hon skulle fixa sina ögonfransar. Ja folk hade väl tydligen reagerat på att hon lämnade sin son med hans pappa den korta stunden men låt säga om hon hade ett läkarbesök? då hade minsann ingen sagt något skulle jag tro. Och INGEN hade sagt något om pappan tex åkt och träna eller nåt. Borta som borta oavsätt sak. Nee tycker folk överdriver allt för att klanka ner på andra.

Sen var det ju det med amningen att hon valde bort det pga smärta och jag förstår henne för det kan vara ett jävla helvete. Jag minns ju hur det var efter jag fått Alice FYFAN så ont jag hade och hur dåligt jag mådde. Låg i sängen med flera tröjor och flera täcken men frös ändå, bodde i duschen med täcke och varmaste vattnet ner rinnandes på mig men frös ändå. Pumpade halvt ihjäl mig med bröstpumpen för att få ut mjölk, ut kom det men klumpar? neee fyfan för att ha ont och må så dåligt som jag gjorde. Fick sån skräck efter det att jag valde bort amning till minstingen redan från start typ, ja när jag fick reda på att jag var gravid. Nee man är ingen bra förälder då när man mår så och man kan defenitivt inte ta hand om barnet i det skicket och tror inte lilla bebisen hade uppskatta att sitta i duschen med kokhett vatten. ;) Nej då är det bättre att välja bort amningen så man kan ta hand om sina barn tycker jag.

Alltid ska en klunga människor tycka och tänka saker och påpeka hur dålig en annan är, har man inget snällt att säga kan man väl va tyst? Har man nåt att säga så kan man väl säga det på ett bra sätt, ett trevligt sätt?

1 kommentar:

  1. Var barnet med sin pappa så var ju ingen fara skedd! Hade hon däremot lämnat bort barnet till nån barnflicka eller annan person som Blondinbella brukar göra hade det varit en annan femma. Speciellt för en sådan skitsak. Men pappan är det ju bara bra att barnet får vara ensam med, han har ju lika mycket rätt till barnet som mamman för tusan!

    SvaraRadera