torsdag 13 februari 2014

Döskallar och annat smått och gott!

Jag var ju på meandiparty i söndags och säljaren hade med sig sin förra kollektion som hon sålde till bra priser. Det blev ett gäng döskallar och lite annat smått och gott. Jag köpte även en begagnad Heldress av tjejen som hade partyt hemma hos sig. 

Det blev döskalletröjor till Liam, en bilmössa till Liam, en pyjamas till Alice eller Andre (eller om man ska använda tröjan som en vanlig tröja, är ju några som gör det). Sen blev det en Heldress med döskalle på rumpan som en väns son ska få av mig (oss). Den bruna heldressen är till Andre, ska försöka hitta en till till lilla Alice. :)

Btw.. Har jag sagt att jag älskar meandi..? :) så snygga kläder! <3 Har ni något klädmärke som ni gillar extra mycket?

2 kommentarer:

 1. Me&I och Nova stars kläder är underbara enligt mig, men tyvärr aningen för dyra för mig. Så oftast köper jag begagnat till barnen nu mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dyrt, köper mycket begagnat med. :) Brukar sälja försmå kläder för att köpa nytt/begagna i rätt strlek. Brukar även spara lite av barnens julklappspengar/födelsedagspengar och handla när jag fått ihop en hög. :)

   Mina favoriter är Meandi, Molo, Polarn o pyret. Sen finns det ju andra märken som jag med handlar men inte lika mycket av. :) Småfolk, Nova Star m.m.

   Radera