tisdag 11 mars 2014

Kapphals Hamptonkollektion!

Alltså gud! Har ni sett Kappahls nya Hampton kollektion? S K I T S N Y G G A kläder! Och fasiken jag skulle ju ha köpstopp till Alice?? men de rosa shortsen, rosa kepsen och tröja med grå, vit, rosa på skrek KÖP OSS! Och gud va tjejigt hahaha jag som alltid sagt att jag tänker inte klä min dotter i massa rosa plagg för att man "ska" det enligt vissa människor men nee varför ska jag inte det? Nu är det för att jag tyckte det var fint inte för att tjejer "ska" ha rosa. ;) 

Det blev lite snygga t-shirts med till André och ska jag vara ärlig kommer det nog bli mer plagg köpta till André men efter att jag varit och känt och klämt i butik. =) Finns det några "måsthaplagg" enligt er i denna kollektion?

Sen ett tips till er eller två tips.. handlar man för över 400:- får man 100:- rabatt MEN handlar man 3 plagg eller 6 plagg osv i webshoppen, var tredje plagg ger en rabatt som är bättre än de 100:- OM man inte köper 3 plagg för 99:-/st, då förlorar du 1:-. ;) Rabatterna går inte att använda samtidigt verkar det som. Nåja rabatter är nice oavsätt. =)

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Skulle vara super roligt om du ville vara med och tävla i helgens blogg. Kram :D

    http://beccys.com/2014/february/bli-helgens-blogg-2.html#comment

    SvaraRadera