onsdag 30 oktober 2013

Alice 2 år!
Här kommer lite bilder från fina Alice 2-årsdag, morgonpresenten, morgonfikat med syskonen, paketöppning när mormor med följe kom, Dukning, fikatime och mer presentöppning. Blev fikatime tre gånger på samma dag hahaha men så kan det bli när folk kommer på olika tider under dagen. 

Alice hajade inte först att det var hennes födelsedag men ju mer dagen gick så tror jag hon fattade och hon trivdes, speciellt när folk kom med paket hihi :) Alice fick en hel drös med fina presenter som dockvagn, Skrållandocka, Städset, Kakfat, Kakor från bompadill, 2 smådockor, Väska som kan göras om till vagn, Hoppdjur, Klädset från pop, En tunika från HM, En tunika från minature, 500:-, En kartong full med leksaksmat, En korg med leksaksmat, Teservice, Lådor att ha leksaker i, Käpphäst, 2 väskor, Halsband + armband i silver, filt och säkert mer som jag redan glömt. Ja det blev en del och favoriterna är dockvagnen, dockorna och väskorna. :) Nu ska jag sluta babbla och låta er se bildbomben från hennes 2 årsdag. :)
3 kommentarer:

  1. Så roligt med kalas! Hon verkar haft en härlig födelsedag :)

    SvaraRadera
  2. Ja, kul att fixa med och gärna teman dock blev det inte jättetema här men försökte hålla mig till ljusa färger på tårta och vissa fikabröd. :)

    SvaraRadera
  3. Grattis till lilla Alice i efterskott :) Hon verkar haft en kanondag!

    SvaraRadera