torsdag 7 november 2013

Dags för kör!

Idag är Liam hemma från 6-årsgruppen för han ska börja i kören här i byn vi bor i nu och då skolskjutsen inte kommit igång än så får han bli hemma på mina torsdagar så han kan få vara med i kören. Liam ser fram emot att börja i kören och jag hoppas han även hittar lite nya vänner där då han inte har några vänner här i nya byn än och kan va svårt att lära känna om man inte går i skolan här (därför han tex ska börja i kören). Jag har dock fått kontakt med några tjejer här i byn (via en fbgrupp) som har barn i Liams ålder och som vill leka. :) Tummen upp för det! :)

4 kommentarer:

 1. Vad kul, och kör är någonting jag har funderat till Saga, hon tycker de är såå kul med sång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min grabb gillade det och tycker även det lät spännande när "Fröken" talade om att de skulle ha julspel i kyrkan till jul. :) Tycker din dotter att det är skoj så ska hon såklart testa på det.:)

   Radera
 2. sv: Vi säger 60kr plus portot för klänning+tights PoPmen har ingen aning vad det kan bli kanske 35kr för det e ju inte tunga grejer..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har fel blogglänk till dig.. hoppas du ser detta (man får mail va?) och kan ge mig rätt blogglänk så jag kan kolla på kläderna igen för jag minns inte hur de såg ut. ;)

   Radera